Informații acces în Arena Antonio Alexe la meciul cu Timba Timișoara, din 23 decembrie 2017

Informații acces în Arena Antonio Alexe la meciul cu Timba Timișoara, din 23 decembrie 2017

Sâmbătă (23.12) cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura meciul dintre CSM CSU Oradea și BC Timba Timișoara, contând pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18.

Clubul nostru a comercializat bilete, atât online, cât și la sediul clubului, pentru acest eveniment, la care sunt valabile și abonamentele. Pe această cale dorim să facem câteva precizări cu privire la accesul în incinta Arenei Antonio Alexe.

Acesta se face pe baza prezentării pentru scanare a biletului sau abonamentului achiziționat. Rugăm posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (indiferent că sunt tipărite ori în format electronic) să le pregătească înainte de a le veni rândul la scanat. Acest lucru va fluidiza procesul de intrare în sală. Se scanzează codul de bare de pe fiecare bilet/abonament.

După scanare, se va face controlul corporal, pentru a preveni incidente nedorite.

Pe această cale facem apel la posesorii de bilete achiziționate anticipat și la cei care au cumpărat abonament să facă un efort și să vină la sală mai devreme decât ora de începere anunțată a meciului pentru a avea siguranța că nu veți pierde nicio clipă din spectacolul pe care cele două echipe s-au pregătit să îl ofere. Porțile se vor deschide la ora 18:00. Bilete se vor putea achiziționa și de la intrarea în Arena Antonio Alexe, începând de la aceeași oră.

Posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (la sediul clubului sau online) vor avea două puncte de acces special destinate acestora. Al 3-lea punct va fi rezervat comercializării de bilete pentru cei care nu au achiziționat anticipat. Cine cumpără bilet la Arena Antonio Alexe nu va avea posibilitatea să-și aleagă locul, urmând să fie servit aleatoriu, fiind însă nevoit să respecte locul de pe bilet.

Reamintim că la toate biletele și abonamentele este obligatorie respectarea locului (sector, rând și loc).

Aducem la cunoștință faptul că nu va fi permis accesul în Arena Antonio Alexe cu flacoane, sticle, obiecte contondente, arme de foc și arme albe. Totodată este interzis accesul în stare de ebrietate și nu va fi tolerat comportamentul necivilizat. Accesul pe parchet, indiferent de vârstă, nu va fi permis decât persoanelor autorizate.

Doritorii pot să aducă jucării de pluș care urmează să fie donate copiilor mai puțin norocoși cu scopul de a le oferi acestora un Crăciun mai frumos. Jucăriile de pluș vor fi aruncate pe parchetul Arenei Antonio Alexe la primul angajament al meciului.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru ajutorul oferit la buna desfășurare a întregului eveniment. De asemenea, vă dorim distracție plăcută.

Comentarii

comments

Attachment