Informații acces în Arena Antonio Alexe la meciul de luni (22.05), din finala mică a LNBM

Informații acces în Arena Antonio Alexe la meciul de luni (22.05), din finala mică a LNBM

Luni (22.05), cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura Meciul 2 între CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu, contând pentru finala mică Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17

Clubul nostru a comercializat bilete pentru acest eveniment, la care sunt valabile și abonamentele. Pe această cale dorim să facem câteva precizări cu privire la accesul în incinta Arenei Antonio Alexe.

Acesta se face pe baza prezentării pentru scanare a biletului sau abonamentului achiziționat. Rugăm posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (indiferent că sunt tipărite ori în format electronic) să le pregătească înainte de a le veni rândul la scanat.  Acest lucru va fluidiza procesul de intrare în sală. Se scanzează codul de bare de pe fiecare bilet/abonament. După scanare, se va face controlul corporal, pentru a preveni incidente nedorite. 

Pe această cale facem apel la posesorii de bilete și la cei care au cumpărat abonament să facă un efort și să vină la sală mai devreme decât ora de începere anunțată a meciului pentru a avea siguranța că nu veți pierde nicio clipă din spectacolul pe care cele două echipe s-au pregătit să îl ofere. Porțile se vor deschide la ora 17:30.

Reamintim că la toate biletele și abonamentele este obligatorie respectarea locului (sector, rând și loc).

Aducem la cunoștință faptul că nu va fi permis accesul în Arena Antonio Alexe cu flacoane, sticle, obiecte contondente, arme de foc și arme albe. Totodată este interzis accesul în stare de ebrietate și nu va fi tolerat comportamentul necivilizat. Accesul pe parchet, indiferent de vârstă, nu va fi permis decât persoanelor autorizate.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru ajutorul oferit la buna desfășurare a întregului eveniment. De asemenea, vă dorim distracție plăcută.

Comentarii

comments