Informații bilete la preț promoțional pentru Harlem Globetrotters la Oradea

Informații bilete la preț promoțional pentru Harlem Globetrotters la Oradea
CSM Oradea oferă la preț promoțional – în valoare de 50 lei bucata – bilete pentru evenimentul Harlem Globetrotters, programat a se desfășura pe data de 31 mai 2017, la Arena Antonio Alexe. Biletele se adresează abonaților echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea în sezonul competițional 2016/17.
Conducerea CSM Oradea a reușit să obțină un număr limitat de astfel de bilete. Este vorba despre 500 de bilete la prețul de 50 lei. Ele se adresează în mod exclusiv abonaților echipei de baschet masculin în sezonul 2016/17 și vor fi oferite pe sistemul primul venit, primul servit în limita biletelor disponibile (500).
Aceasta promoție este valabilă în intervalul 3-26 mai 2017. Dacă cele 500 de bilete nu vor fi revendicate de abonați până la încheierea zilei de lucru de vineri (26.05), biletele rămase nevândute vor fi scose la vânzare liberă (adică tuturor celor care doresc) începând de luni (29.05).
Biletele se pot achiziționa la sediul CSM Oradea – strada Primăriei, nr. 3, la etaj (camera 7). Posesorii se abonamente trebuie să prezinte cardul de abonat în baza căruia va putea să-și achiziționeze biletul la preț promoțional pentru vizita Harlem Globetrotters la Arena Antonio Alexe. Proram de lucru între orele 9-16 in zilele de luni, marți, miecuri și joi, respectiv 9-14 în zilele de vineri..
Biletele la preț promoțional, destinate abonaților CSM Oradea sunt disponibile în Sectoarele A, D, E și F din Arena Antonio Alexe.
Atenție
Promoția este valabilă pe sistemul 1 la 1. Adică un abonament primește un bilet Harlem Globetrotters la preț promoțional.
Biletele la preț întreg nu se comercializează prin intermediul CSM Oradea, ci prin site-ul www.myticket.ro – click AICI.

Comentarii

comments