Informații bilete pentru turneul final al Cupei României și All Star Game 2017

Informații bilete pentru turneul final al Cupei României și All Star Game 2017

Turneul final al Cupei României și All Star Game-ul baschetului masculin românesc – ediția 2017 se vor desfășura în perioada 14-18 februarie anul curent, la Sala Transilvania din Sibiu. Pe această cale informăm susținătorii echipei CSM CSU Oradea cu privire la modalitatea de achiziționare a biletelor pentru evenimentele amintite.

Organizatorul celor două evenimente, CSU Sibiu, ne-a informat cu privire la prețul biletelor. Există două variante de achiziționare a acestora:

- 20 lei/zi
- 80 lei/toate zilele

În cazul în care echipa se va califica în semifinale, suporterii orădeni prezenți la Sibiu la meciul din primul tur vor putea să achiziționeze biletele pentru ziua de 16 februarie imediat după încheierea meciului din primul tur, de la reprezentantul CSM Oradea. Aceeași procedură va fi respectată și pentru eventualitatea în care echipa se califică în finală.

Toți cei care doresc să achiziționeze bilete sunt rugați să ne contacteze prin intermediul adresei de e-mail csmoradeabaschet@gmail.com. Rugăm respectarea acestei proceduri. Solicitările venite pe alte adrese nu vor fi luate în considerare!

Vor fi luate în considerare e-mail-urile care conțin numele și prenumele, solicitarea exactă a biletelor (de exemplu: 2 bilete pe 15 februarie sau 3 bilete pe toate zilele), respectiv un număr de telefon pentru contact. Solicitările sunt așteptate până la data de 3 februarie 2017 (vineri). Conducerea clubului va informa solicitanții de bilete cu privire la modalitatea de ridicare și plată a acestora.

CSM CSU Oradea întâlnește BC SCM Timișoara pe data de 15 februarie, în primul tur al turneului final de Cupa României. În cazul calificării, CSM CSU Oradea va disputa semifinala Cupei României pe 16 februarie, iar finala se va desfășura pe 17 februarie.

All Star Game-ul se va desfășura pe 18 februarie.

Foto: www.basketballcl.com

Comentarii

comments