Informații comercializare abonamente baschet și bilete pentru meciul cu Balkan Botevgrad

Informații comercializare abonamente baschet și bilete pentru meciul cu Balkan Botevgrad

CSM CSU Oradea va susține primul meci oficial pe teren propriu în cursul săptămânii următoare. Mai exact, meciul cu Balkan Botevgrad din manșa a 2-a a turului inaugural în FIBA Europe Cup – ediția 2017/18 se va desfășura în cursul serii de miercuri (27.09), cu începere de la ora 19:00.

Accesul în sală la toate meciurile oficiale găzduite de CSM CSU Oradea în sezonul 2017/18 se va face pe bază de abonament sau bilet. În acest sens aducem precizări cu privire la programul de comercializare al acestora.

Întrucât sistemul utilizat nu permite comercializarea în același timp a abonamentelor și biletelor, programul este următorul:

Comercializarea abonamentelor se va desfășura la sediul CSM Oradea, din strada Primăriei Nr. 3, în cursul actualei săptămâni după cum urmează: luni (18.09), marți (19.09), miercuri (20.09), joi (21.09) și vineri (22.09), între orele 10-14.

Detalii suplimentare cu privire la costurile abonamentelor găsiți printr-un click AICI.

Comercializarea abonamentelor va fi sistată în perioada 25-27 septembrie 2017. Ea va fi reluată începând cu data de 28 septembrie anul curent.

Comercializarea biletelor în sistem online va demara vineri (22.09) după ora 15:00 și se va întinde până la epuizare, ori până la ora primului angajament al meciului amintit.

De notat că sistemul online funcționează 24 de ore pe zi și va putea fi accesat prin intermediul partenerului nostru pentru comercializare abonamente și bilete – Eventbook, respectiv prin intermediul site-ului www.eventbook.ro. Vom reveni cu un link direct către pagina de vânzare a biletelor pentru meciul cu Balkan Botevgrad în cursul zilei de vineri (22.09), la începerea vânzării online a biletelor pentru acest eveniment.

Modalități alternative de achiziționare a biletelor pentru meci:

ONLINE – Prin intermediul site-ului www.eventbook.ro la orice oră.

Comenzile plasate pe www.eventbook.ro pot fi achitate prin card de debit/credit, transfer bancar, ramburs sau cash la terminalele ZebraPay, ce pot fi găsite în următoarele locații:

– 3G Retail Expres, Oradea – Strada Nufarului, nr. 44
– SC SERLID 1 SRL, Borș – Platforma Vama Borș
– Complex Dodo, Santandrei – Strada Principala, nr. 180
– SOCAR Peco, Oradea – Strada Clujului, nr. 251
– SOCAR Peco 2, Oradea – Strada Suișului, nr. 19
– Benzinărie USA 1 Oil, Biharia, Strada Trandafirilor, nr. 50-51

ATENȚIE
La punctele Zebra Pay se face exclusiv plata biletelor. Ele se rezervă online, pe site-ul www.eventbook.ro. După efectuarea plății primiți un e-mail cu biletele în atașament.

Direct de la Librăria Humanitas Oradea – Strada Republicii, nr. 11.

Programul de comercializare al biletelor la sediul CSM Oradea (strada Primăriei, Nr. 3, Camera 7) este următorul:

– Marți (26.09), între orele 10-14.
– Miercuri (27.09), între orele 10-14.

Prețul unui bilet este de:

Categoria I – 15 lei, în sectoarele A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, Extra 1, Extra 2, Extra 3, Extra 5, Balcon 1 și Balcon 2.
Categoria II – 10 lei, în sectoarele M, N, O, P, Q, T, U, V.

Dacă nu se vor epuiza, biletele rămase nevândute se vor pune în vânzare miercuri (27.09), ora 17:30, la intrarea în Arena Antonio Alexe.

IMPORTANT
Toate biletele și abonamentele se comercializează cu loc. Acesta trebuie respectat de către cumpărător.

Comentarii

comments