Informații comercializare bilete pentru meciul CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova din 11 noiembrie 2017

Informații comercializare bilete pentru meciul CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova din 11 noiembrie 2017

CSM CSU Oradea susține cel de-al 6-lea meci din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 pe data de  11 noiembrie (sâmbătă), cu începere de la ora 20:45. Adversar este SCM U Craiova. Confruntarea se va desfășura la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Comercializarea biletelor pentru acest eveniment a demarat în sistem online prin intermediul platformei puse la dispoziție de partenerul CSM Oradea pentru comercializarea biletelor și abonamentelor, Eventbook. Aceasta poate fi accesată pe site-ul www.eventbook.ro.

Modalități de achiziționare a biletelor pentru meci

ONLINE – Prin intermediul site-ului www.eventbook.ro la orice oră. Click AICI pentru link-ul direct.

Comenzile plasate pe www.eventbook.ro pot fi achitate prin card de debit/credit, transfer bancar, ramburs sau cash la terminalele ZebraPay, ce pot fi găsite în următoarele locații:

– 3G Retail Expres, Oradea – Strada Nufarului, nr. 44
– SC SERLID 1 SRL, Borș – Platforma Vama Borș
– Complex Dodo, Santandrei – Strada Principala, nr. 180
– SOCAR Peco, Oradea – Strada Clujului, nr. 251
– SOCAR Peco 2, Oradea – Strada Suișului, nr. 19
– Benzinărie USA 1 Oil, Biharia, Strada Trandafirilor, nr. 50-51

ATENȚIE
La punctele Zebra Pay se face exclusiv plata biletelor. Ele se rezervă online, pe site-ul www.eventbook.ro. După efectuarea plății primiți un e-mail cu biletele în atașament.

Direct de la Librăria Humanitas Oradea – Strada Republicii, nr. 11.

Programul de comercializare al biletelor la sediul CSM Oradea (strada Primăriei, Nr. 3, Camera 7) este următorul: joi și vineri (9-10 noiembrie 2017), între orele 10-14.

Prețul unui bilet este de:

Categoria I – 15 lei, în sectoarele A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, Extra 2, Extra 3, Extra 4, Extra 5, Balcon 1 și Balcon 2.
Categoria II – 10 lei, în sectoarele M, N, O, P, Q, T, U, V.

IMPORTANT
Toate biletele și abonamentele se comercializează cu loc. Acesta trebuie respectat de către cumpărător.

ATENȚIE
Rândul 1 al fiecărui sector este cel mai apropiat de teren!

Dacă nu se vor epuiza, biletele rămase nevândute se vor pune în vânzare în ziua meciului, sâmbătă (11.11), ora 20:00, la intrarea în Arena Antonio Alexe. Abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment.

FOARTE IMPORTANT

Pe această cale facem apel la doritori să-și achiziționeze biletul din timp deoarece în deschiderea meciului echipei noastre în aceeași locație se va desfășura un meci de baschet feminin, între România și Slovenia, iar la încheierea acestuia se va trece la evacuarea sălii urmând ca de abia apoi să înceapă procesul de comercializare a biletelor, respectiv de scanare a tichetelor și abonamentelor achiziționate pentru meciul CSM-ului.

Comentarii

comments