Actualizare. Informații despre starea lui Sean Barnette

Actualizare. Informații despre starea lui Sean Barnette

1 decembrie 2016

Sean Barnette a fost supus analizelor medicale, însă hematomul foarte mare pe care jucătorul american îl are la gamba piciorului drept împiedică medicii să vadă cu exactitate ce tip de accidentare este. Ei nu au confirmat până la această oră ruptura musculară, chiar dacă toată lumea din staff-ul medical a convenit că este vorba despre așa ceva.

Barnette va reface analizele pe parcursul zilelor următoare. Până atunci extrema CSM CSU Oradea va avea repaos. Cert este că dacă se confirmă, va fi a 3-a ruptură musculară pe care Sean a suferă la gamba piciorului drept în ultimii trei ani. El a dus una foarte mică pe picioare în sezonul precedent, când a ajutat Oradea să câștige primul titlu național din istorie.

Pe această cale mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de încurajare și îngrijorare față de starea numărului 5 de la CSM CSU Oradea.

Vom reveni cu noi informații despre starea lui Sean Barnette în momentul în care ele vor exista.

27 noiembrie 2016

Sean Barnette a suferit o accidentare musculară în prima repriză a meciului pe care CSM CSU Oradea l-a susținut în compania lui U-BT Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Americanul a încasat un contact la gambă și nu a mai putut continua jocul.

Barnette a fost purtat pe brațe de colegii săi spre banca de rezerve, după care spre vestiar. După primele investigații efectuate chiar la sală de staff-ul echipei, extrema campioanei României pare să fi suferit o ruptură musculară.

Analize amănunțite vor fi efectuate în cursul zilei de luni, urmând a se stabili un diagnostic. Pe baza acestuia se va determina și perioada de inactivitate pentru jucătorul nord-american.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

barnette