Informații despre starea medicală a lui Sean Barnette

Informații despre starea medicală a lui Sean Barnette

Sean Barnette a suferit o accidentare în zonă costală la meciul pe care CSM CSU Oradea l-a disputat miercuri (19.10), la Arena Antonio Alexe, în compania lui Pinar Karsiyaka, contând pentru etapa inaugurală a Grupei B din Basketball Champions League – ediția 2016/17.

Americanul a resimțit un contact la corp în cel de-al 3-lea minut al partidei. Barnette a venit la banca propriei echipe acuzând dureri foarte puternice în zona coastelor. El a fost transportat imediat la spital pentru investigații amănunțite.

Rezultatul acestora nu a relevat vreo fractură sau fisură costală sau a unui os. În schimb, el a suferit o foarte puternică contuzie. Aceasta continuă să îi provoace dureri jucătorului. Prin urmare, Barnette este în continuare monitorizat de staff-ul medical al CSM CSU Oradea.

În aceste condiții, perioada de inactivitate a lui Barnette este condiționată de nivelul durerilor provocate de această contuzie. Este puțin spre deloc probabil ca el să fie apt pentru următorul meci al echipei, programat pentru sâmbătă (22.10), ora 19:30, la București, cu Steaua CSM EximBank.

Rămâne de văzut dacă Sean va putea să fie apt pentru următorul joc din Basketball Champions League. Acesta este programat pentru marți (25.10), ora 21:00, în Israel, cu Maccabi Rishon LeZion, campioana în exercițiu a acestei țări.

Pe această cale transmitem mulțumiri staff-ului medical care s-a îngrijit de Sean Barnette. Totodată, mulțumim pentru mesajele de încurajare transmise de suporterii lui Sean și ai echipei noastre.

În altă ordine de idei, Martin Zeno a început să lucreze individual, în sala de forță și chiar să efectueze aruncări. Întreaga activitate a lui Zeno este monitorizată cu atenție de către preparatorul fizic Marius Marinău, respectiv de medicul Alin Iova.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment