Înfrângere pentru echipa de baschet feminin

Echipa de baschet feminin Universitatea CSM Oradea a pierdut meciul susținut la Arena Antonio Alexe în compania liderului la zi în Liga Națională de baschet feminin, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida desfășurată sâmbătă (24.01) s-a încheiat cu scorul de 51-81.

Covăsnencele s-au desprins la 29-10 pe parcursul primei secvențe, lucru ce le-a permis să controleze situația pe tabela de marcaj până la finalul jocului. Echipa antrenată de Adriana Niculescu a avut perioade de joc bune în sferturile 2 și 4, însă formația oaspete a câștigat și aceste secvențe la diferențe minime.

Fila Smith a avut 17 puncte, 7 recuperări, Alexandra Vlaicu a adăugat 12 puncte, 4 recuperări, iar Rosa La Mattina a terminat cu 10 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive la meciul de debut pentru echipa din Oradea. În replică, Stephanie Murphy a avut 20 puncte, 11 recuperări, iar Florina Pașcalău a totalizat 19 puncte și 11 recuperări pentru Sfântu Gheorghe.

Echipa din oradea a jucat fără căpitanul Ioana Gavra, sportivă ce va fi operată de menisc în cursul săptămânii următoare. De asemenea, au lipsit două dintre sportivele străine ale CSM-ului.

La formația din Sfântu Gheorghe a evoluat și orădeanca Melania Kokovay. Ea a bifat 19 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 2 puncte, 3 recuperări, 2 intercepții și a pierdut posesia mingii de două ori.

După acest meci Universitatea CSM Oradea are 2-18 la general. În schimb, Sepsi ajunge la 18-2. Următorul meci al bihorencelor se dispută tot la Oradea, pe 31 ianuarie, în compania Universității Alba Iulia. Va fi cel de-al 4-lea meci consecutiv pe teren propriu disputat în compania unei echipe situate între primele patru echipe ale Ligii Naționale.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments