Înfrângere pentru echipa satelit

Înfrângere pentru echipa satelit

CSM CSU 2 Oradea a pierdut meciul cu Timba Timișoara, contând pentru etapa a 3-a din prima fază a Ligii 1 la baschet masculin – edița 2016/17. Satelitul campioanei României a cedat cu scorul de 43-83, în confruntarea ce a avut loc la Arena Antonio Alexe, în cursul zilei de duminică (30.10).

Formația bănățeană a controlat jocul, desprinzându-se încă din primele minute ale partidei. Secvența inaugurală s-a încheiat cu scorul de 23-13. Sfertul al 2-lea a fost dominat de Timba, echipă ce a intrat la vestiare cu un avantaj de 30 lungimi, scor 50-20. Repriza secundă a fost mai echilibrată, fiind însă cedată la zece lungimi de elevii Valeriei Scheiner.

Danciu și Meluți au avut câte 8 puncte, Tămășdan a adăugat 7, Felflea a bifat 6 puncte, Oșan și Vanța au adăugat câte 4, iar Martin, Szilagyi și Gavriș au terminat cu câte 2 puncte fiecare pentru CSM CSU 2 Oradea. De notat că formația bihorează a jucat cu echipa U18. În replică, Timba are în componență doi jucători străini și mai mulți sportivi care au experiență în Liga Națională a României.

CSM CSU 2 Oradea are un bilanț general de 0-3. Următorul adversar este CS Universitatea Cluj-Napoca. Partida se va desfășura pe 6 noiembrie, la Cluj.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments