Întâlnirea de final de sezon între suporteri și componenții echipei s-a desfășurat joi (25.05), în Parcul Brătianu

Întâlnirea de final de sezon între suporteri și componenții echipei s-a desfășurat joi (25.05), în Parcul Brătianu

Joi (25.05), la distanță de o zi de la câștigarea medaliei de bronz în ediția 2016/17 a Ligii Naționale de baschet masculin, componenții echipei CSM CSU Oradea s-au întâlnit cu suporterii, cu oamenii care au susținut culorile roș-albastre în toate cele 66 meciuri ale stagiunii tocmai încheiate. Voia bună și vremea pe măsură au contribuit la o seară memorabilă pentru toate părțile.

Un număr impresionant de iubitori ai baschetului, susținători ai CSM CSU Oradea, au fost prezenți în Parcul Brătianu, lângă noul teren de baschet amenajat tocmai în acest amplasament. Aceștia au schimbat impresii cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, cu președintele clubului și cu alți reprezentanți ai staff-ului administrativ. De asemenea, toți cei care au dorit s-au putut fotografia cu băieții.

Fără îndoială unul dintre atracțiile întâlnirii a fost trofeul acordat celei de-a 3-a clasate în ediția de campionat tocmai încheiată pentru CSM. El s-a plimbat prin mâinile tuturor celor care au dorit să îl atingă și a stat cuminte în brațele acelor oameni care de atâtea ori au suferit și asudat alături de proprii favoriți. Deoarece, trofeul e al municipiului Oradea, al tuturor celor care sunt și se simt orădeni.

Reprezentanții echipei au avut posibilitatea să asculte părerile oamenilor prezenți, au răspuns întrebărilor venite din partea acestora, au zâmbit și râs. Și-au amintit de înfrângerile dureroase, de accidentări, de momentele mai dificile, lucruri ce au compus la rândul lor sezonul memorabil aflat la final.

Am avut oportunitatea să descoperim între cei prezenți oameni deosebit de pasionați de baschet și de culorile clubului. Diferite forme și modalități de a susține echipa, de a-i populariza activitatea, rezultatele și acțiunile. Am întâlnit oameni care ne-au arătat modalități cu totul originale de a-și ține prietenii la curent cu activitatea Leilor Roșii.

Nu au lipsit suporterii care veneau la meciuri încă din vremurile în care CSM-ul se lupta pentru evitarea retrogradării, însă au fost prezenți și acei suținători care nici măcar nu erau pe lume la momentul promovării echipei în primul eșalon sau chiar mai tineri, care au nevoie de ajutorul părinților pentru a le cere o fotografie componenților echipei.

A fost pur și simplu o seară în care s-a socializat, s-a vorbit, s-a râs și s-a stat în aer liber. Au fost rememorate înfrângerile suferite în ultima secundă, victoriile senzaționale din Basketball Champions League, respectiv precedentele întâlniri, fie că vorbim despre Fan Day-ul de la începutul acestui an calendaristic, fie că discutăm despre recenta întâlnire, consumată între semifinale și finala mică.

Cu gândul la cei de acasă, la problemele din viața de zi cu zi, la faptul că au trecut zece luni fără o săptămână de la startul pregătirilor pentru noul sezon competițional, membrii CSM CSU Oradea au trăit din plin fiecare moment petrecut alături de oamenii care i-au purtat pe brațe în toate cele 32 meciuri disputate în acest sezon la Arena Antonio Alexe, dar și în cele 34 jocuri disputate departe de propria casă.

Pe această cale le mulțumim tuturor pentru că au susținut echipa, că zilnic și-au făcut timp să se intereseze de activitatea Leilor Roșii, că au trăit și simțit la intensitate maximă fiecare bump, fiecare căzătură și fiecare clipă de satifacție similar celor din teren și celor care s-au îngrijit ca echipa să aibă condiții cât mai bune și să se prezinte în cel mai profesionist mod posibil.

Comentarii

comments

Attachment