Joi (21.07), la Munchen, are loc tragerea la sorți pentru Basketball Champions League

Joi (21.07), la Munchen, are loc tragerea la sorți pentru Basketball Champions League

Joi (21.07), CSM CSU Oradea își va descoperi adversarul din primul tur al preliminariilor Basketball Champions League. Evenimentul se va desfășura la Munchen (Germania).

Toate cele 49 echipe înscrise în competiție au fost invitate în Bavaria pentru ceremonia ce va lansa în mod oficial noua competiție continentală destinată echipelor de club. Conducerea CSM Oradea a onorat invitația și va lua parte la un seminar de marketing, ce va preceda tragerea la sorți propriu zisă.

Ceremonia de tragere la sorți va demara în cursul zilei de joi (21.07), cu începere de la ora locală 14:00 (ora 15 în România) și va fi transmisă în direct prin intermediul canalului YouTube al FIBA. Vom reveni cu un link pe pagina oficială de Facebook CSM Oradea de la tragerea la sorți a confruntărilor din competiția principală la nivel de club organizată sub egida FIBA.

Reamintim faptul că CSM CSU Oradea reprezintă România în Basketball Champions League din postura de campioană în exercițiu. Leii Roșii vor fi repartizați în primul tur preliminar, existând două astfel de faze înaintea accederii în grupe. De notat că echipele eliminate din cele două tururi preliminare ale Basketball Champions League vor fi înscrise pe tabloul principal al FIBA Europe Cup – competiția secundară destinată echipelor de club, organizată sub egida FIBA în sezonul 2016/17.

Comentarii

comments

Attachment

BCL