Legături între cei mai noi componenți CSM CSU Oradea

Legături între cei mai noi componenți CSM CSU Oradea

Nemanja Milosevic și Obie Trotter, doi dintre cei trei jucători transferați în această vară de CSM CSU Oradea, vor fi colegi de echipă pentru a 2-a oară în carieră. Ei au evoluat împreună, în ultima parte a sezonului 2015/16, în primul eșalon baschetbalistic al Italiei, la Enel Brindisi.

Milosevic a jucat pentru gruparea amintită pe tot parcursul sezonului 2015/16. În schimb, Trotter s-a alăturat acestei formații în luna martie a anului 2016. Cei doi au jucat câteva meciuri împreună, incluzând victoria repurtată de Brindisi asupra campioanei în exercițiu a Italiei la acea vreme, EA7 Milano – formație angrenată în Euroliga msculină. Rezultatul final al acelei partide a fost de 64-50.

De notat că Nemanja are o conexiune și cu celălalt nou venit în roș-albastru, Goran Gajovic. Cei doi sunt muntenegreni. Ei s-au intersectat de-a lungul timpului, fiind în tabere diferite în trei campionate: Muntenegru, România și Franța. De altfel, Gajovic și Milosevic sosesc la CSM CSU Oradea din primul eșalon al Hexagonului, LNB Pro A.

Comentarii

comments

Attachment

Brindisi