Liderii CSM CSU Oradea după primele șase etape din LNBM 2017/18

Liderii CSM CSU Oradea după primele șase etape din LNBM 2017/18

Nemanja Milosevic este liderul CSM CSU Oradea la patru capitole statistice după primele șase etape din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Este vorba despre minute jucate, eficiență, puncte și recuperări.

Sportivul muntenegrean a jucat 155 minute, a bifat 115 puncte, 37 recuperări (24 defensive) și a acumult 121 puncte de eficiență. Totodată, el are cel mai mare număr de reușite din acțiune (45), respectiv de la linia de pedeapsă (13).

Muhamed Pasalic este jucătorul cu cele mai multe pase decisive (19) și reușite de trei puncte (14). În plus, bosniacul este unul din cei trei jucători care a marcat toate aruncările libere de care a beneficiat (5/5). Ceilalți doi sunt Bobe Nicolescu (7/7) și Basti Ionescu (2/2).

Andrei Mandache și Goran Gajovic au cele mai multe intercepții (câte 10 fiecare). Mandache are cel mai bun procentaj la aruncările de două puncte (73%).

Bogdan Țîbîrnă și Arturas Valeika au contabilizat câte șase capace, fiind liderii echipei la acest capitol. Totodată, pivotul originar din Lituania a executat cel mai mare număr de aruncări libere (31), are cele mai multe recuperări ofensive (15), a comis cele mai multe greșeli personale (20) și a atras cele mai multe faulturi asupra sa (27).

Șapte jucători au bifat peste 100 minute de joc în primele șase etape. Alți doi au peste 90 minute pe parchet. În total au fost rotiți 13 jucători. Nouă dintre aceștia au jucat în fiecare meci al echipei din actuala ediție a Ligii Naționale.

Comentarii

comments