Liderii CSM CSU Oradea în Basketball Champions League

Liderii CSM CSU Oradea în Basketball Champions League

CSM CSU Oradea a înscris 1.245 puncte în 18 partide disputate la nivelul Basketball Champions League. Roș-albaștrii au câștigat jumătate dintre jocurile susținute în această competiție.

Jucătorul cu cele mai multe puncte marcate a fost Martin Zeno. Americanul a avut 211 puncte marcate, devansându-l cu opt pe Sean Denison. Al 3-lea marcator al echipei a fost Branko Mirkovic cu 182. Șase jucători au marcat cel puțin 100 de puncte pentru CSM CSU Oradea în Champions League.

Sean Denison a fost liderul echipei la recuperare. El a cules 124 mingi la panou, fiind liderul echipei la recuperări ofensive (37) și defensive (87). L-au secondat Martin Zeno (70) și Sean Barnette (65).

Branko Mirkovic a strâns 97 pase decisive, mai mult decât dublu față de al 2-lea creator din echipă. Muhamed Pasalic a avut 48 pase decisive, iar Martin Zeno a încheiat cu 47 pase decisive.

Cel mai bun jucător la intercepție a fost Martin Zeno cu 21. L-au secondat Branko Mirkovic (17), Andrei Mandache și Sean Denison (câte 16), respectiv Sean Barnette (15).

Denison a fost liderul echipei și la capac. El a administrat 24 blocaje, fiind secondat de Martin Zeno și Sean Barnette, ambii cu câte 7 capace.

Canadianul Denison a fost jucătorul cu cele mai multe puncte de eficiență acumulate. El a strâns 266. Al 2-lea a fost Branko Mirkovic cu 230, iar al 3-lea a fost Martin zeno, cu 197. Șase jucători de la CSM CSU Oradea au avut cel puțin 100 puncte de eficiență.

Comentarii

comments