Liderii CSM CSU Oradea în preliminariile Basketball Champions League

Liderii CSM CSU Oradea în preliminariile Basketball Champions League

CSM CSU Oradea este singura echipă angrenată în Basketball Champions League ce a trecut de două tururi preliminare pentru a ajunge în faza grupelor. Roș-albaștrii au trecut de campioanele Slovaciei și Bulgariei asigurându-și locul în redutabila Grupă B.

Formația pregătită de Cristian Achim a obținut trei victorii din patru partide disputate și a repurtat victorii generale la diferențe de 13 și 9 puncte. CSM-ul a ținut adversarii la mai puțin de 70 puncte în cele trei victorii.

În cele ce urmează aruncăm o privire asupra liderilor echipei în tururile preliminare ale competiției:

Sean Barnette a fost principalul marcator. El a avut o medie de 14.8 puncte pe partidă. Americanul a stabilit și recordul absolut de puncte marcate de un jucător în preliminariile Basketball Champions League cu 28, reușite în manșa a 2-a a confruntării cu Lukoil Academic.

Martin Zeno a avut o medie de 14.2 puncte, iar Muhamed Pasalic a contribuit cu 12.0 puncte pe partidă în cele patru jocuri de calificare.

Același Sean Barnette a fost liderul echipei la recuperare. El a avut 6.8 recuperări pe partidă. Aici adăugăm medie de 2.5 recuperări ofensive pe partidă.

Americanul a fost secondat de către Martin Zeno cu o medie de 6.2 pe partidă. Al 3-lea om la recuperare a fost Sean Denison. Canadianul a contribuit cu 5.8 recuperări pe meci, având o medie de 2.0 ofensive.

Branko Mirkovic a fost principalul creator cu o medie de 4.0 pase decisive pe partidă. L-au secondat Martin Zeno cu 3.5, respectiv Sean Brnette cu 2.2 pe meci.

Barnette și Zeno au contribuit cu câte 1.2 intercepții pe partidă. Denison și Barnette au avut 1.0 capace pe meci în preliminariile BCL.

Martin Zeno a avut 17.0 la eficiență. L-au secondat Sean Barnette, cu 16.2, respectiv Branko Mirkovic cu 12.2.

Antrenorul Cristian Achim a rotit opt jucători cel puțin 10 minute pe meci. Șase dintre ei au avut cel puțin 20 minute pe partidă. Cei doi jucători din SUA au avut medii de peste 30 minute pe meci.

Foto: Ovi D. Pop / basketballcl.com

Comentarii

comments

Attachment

csmcsu