Liderii CSM Oradea în sezonul regulat

Liderii CSM Oradea în sezonul regulat

CSM CSU Oradea s-a clasat pe locul al 4-lea în ierarhia generală a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17 la încheierea sezonului regulat. Această poziționare a permis roș-albaștrilor să obțină avantajul terenului propriu în primul tur al playoff-ului. Se întâmplă pentru a 4-a oară în istorie ca Leii Roșii să înceapă fazele eliminatorii pe teren propriu. Precedentele astfel performanțe datează din 2013, 2014 și 2016.

CSM CSU Oradea a avut mai mulți lideri în sezonul regulat al LNBM din punct de vedere statistic. Aceștia sunt:

Martin Zeno – cel mai bun marcator al echipei, cu o medie de 14.4 puncte pe meci. El a fost liderul CSM-ului la minute (30:27), faulturi obținute (5.0), respectiv la aruncări libere transformate (3.7).

San Barnette a avut cel mai bun indice de eficiență în sezonul regulat (14.0). De asemenea, a fost liderul echipei la recuperare (5.9) și recuperare defensivă (4.3), respectiv la reușite din interiorul semicercului (4.7).

Will Franklin a fost principalul pasator al echipei. El a avut o medie de 5.7 pase decisive pe partidă.

Titus Nicoară a fost jucătorul cu cele mai multe recuperări sub panoul advers. Orădeanul a terminat sezonul regulat cu 1.8 recupeărri ofensive pe meci.

Andrei Mandache a izbutit o medie de 1.4 intercepții pe partidă. De asemenea, el a avut un procentaj de 60% la aruncările de două puncte. Arădeanul a fost liderul echipei la ambele capitole.

Muhamed Pasalic a fost liderul echipei la aruncări de trei puncte marcate pe meci. Bosniacul a avut o medie de 2.5 reușite de pe semicerc pe partidă.

Bogdan Țîbîrnă este singurul jucător din lotul CSM CSU Oradea care a evoluat în toate partidele echipei din sezonul regulat.

Sean Denison a absentat de la un singur meci și a fost liderul CSM-ului la capace, cu o medie de 0.8 pe meci.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments