Liderii echipei în meciul cu Phoenix Galați

Liderii echipei în meciul cu Phoenix Galați

CSM CSU Oradea a încheiat prima fază a sezonului regulat din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2016/17. Roș-albaștrii au întâlnit pe Phoenix Galați, jocul încheindu-se cu scorul de 73-63 în favoarea roș-albaștrilor.

Uros Lucic și Will Franklin au fost liderii echipei din punct de vedere statistic, însă o contribuție statistică remarcabilă a avut și Bogdan Țîbîrnă la acest succes.

Lucic a avut 16 puncte, 8 recuperări (4 ofensive), a obținut șase faulturi și a terminat cu un indice de 17 la eficiență. Sârbul a mrcat șase coșuri din acțiune și a avut șase vizite la linia de pedeapsă. Uros a fost liderul echipei orădene la toate aceste capitole statistice.

Franklin a bifat 10 pase decisive, aproape jumătate din totalul echipei. El a avut 13 la +/-. Fundașul american al fost liderul CSM-ului la ambele capitole statistice menționate.

Țîbîrnă a totalizat 15 puncte și 6 recuperări, cu 16 la eficiență, fiind al 2-lea om al echipei la aceste capitole. Bogdan a înscris șase coșui din acțiune, similar lui Lucic, fiind omul cu cele mai multe astfel de realizări.

Contribuții importante au avut și Martin Zeno – 11 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, respectiv Andrei Mandache – 11 puncte, 6 recuperări (3 ofensive). De asemenea, au contribuit Bobe Nicolescu și Sean Denison, iar Sean Barnette a avut câteva momente remarcabile la ambele panouri, cu ocazia primului meci în care a jucat după o absență de trei luni.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Lucic