Liderii echipei în meciul de la Usak

Liderii echipei în meciul de la Usak

Martin Zeno, Branko Mirkovic și Andrei Mandache au fost liderii CSM CSU Oradea în meciul pierdut la Usak, în manșa a 2-a din optimile de finală ale FIBA Europe Cup. Roș-albaștrii au cedat cu scorul de 108-82.

Zeno a totalizat 21 puncte, având 7/10 din acțiune și 6/6 la linia de pedeapsă în 39 minute de joc. El a adăugat 2 recuperări și o pasă decisivă pentru 14 la eficiență. Americanul a fost cel mai bun marcator al echipei în jocul amintit.

Mirkovic a terminat cu un indice de 16 la eficiență. El a bifat 15 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări. Ex-iugoslavul cu cetățenie bulgară a fost cel mai eficient jucător al roș-albaștrilor.

Mandache a terminat meciul cu 7 pase decisive. El a reușit 10 puncte, 3 recuperări și a avut 13 la eficiență. Andrei a fost principalul pasator al formației bihorene la primul său meci în calitate de căpitan.

Bodan Țîbîrnă și Titus Nicoară au strâns câte 4 recuperări, fiind cei mai productivi la acest capitol. Titus  bifat două recuperări ofensive.

CSM CSU Oradea a încheiat aventura europeană după 20 meciuri disputate. Roș-albaștrii au cedat în dubla cu Muratbey Usak Sportif, scorul general fiind de 180-164.

Comentarii

comments