Lotul echipei satelit CSM CSU Oradea pentru sezonul 2017/18

Lotul echipei satelit CSM CSU Oradea pentru sezonul 2017/18

Echipa satelit a CSM CSU Oradea debutează în ediția 2017/18 a Ligii 1 la baschet masculin. Formația bihoreană se deplasează la Sighetu Marmației, acolo unde se duelează cu CSM din localitate, formație aflată la debutul absolut în baschetul la nivel de seniori. Cele două formații s-au confruntat de două ori la Oradea în urmă cu două săptămâni, în cadrul unor partide amicale.

Lotul de jucători înscris în Liga 1 de CSM CSU 2 Oradea este alcătuit din Andrei Constantin Buda, Mark Lajos Szilagyi, David Randiș, Vlăduș Adrian Tătăran, Antoniu Iulian Vanța, Alex Leitner, Cristian Carlos Milaș, Flaviu Cristian Martin, Darius Mihai Gavriș, Raul Gabriel Cristea, Mihai Feflea, Mihnea Ștefan Martin, Casian George Oșan și Darius Meluț.

De notat că cel din urmă face parte și din prima echipă a CSM-ului. În plus, e posibil ca la anumite meciuri din Liga 1, cu precădere cele de pe teren propriu, atunci când programul primei echipe o permite, să evoluze Basti Ionescu, Bobe Nicolescu, Sergiu Pop și Mihai Gavrilă. Aceștia au fost înscriși pe lista extinsă a echipei satelit.

Antrenorul echipei este doamna Valeria Scheiner.

Jucătorii de la echipa satelit evoluează pentru LPS Bihorul Oradea. Aceștia vor lua parte în ediția 2017/18 a Campionatului Național U20 masculin.

Programul echipei satelit în prima fază a Ligii 1 – ediția 2017/18:

Etapa 1 – 22 octombrie, CSM Sighetu Marmației (deplasare)
Etapa 2 – 29 octombrie, Timba 2 Timișoara (acasă)
Etapa 3 – 5 noiembrie, ACS Târgu Jiu (deplasare)
Etapa 4 – 12 noiembrie, CSM Mediaș (acasă)
Etapa 5 – 19 noiembrie, BC SCM 2 Timișoara (deplasare)
Etapa 6 – 26 noiembrie, CSM Sighetu Marmației (acasă)
Etapa 7 – 3 decembrie, Timba 2 Timișoara (deplasare)
Etapa 8 – 10 decembrie, ACS Târgu Jiu (acasă)
Etapa 9 – 17 decembrie, CSM Mediaș (deplasare)
Etapa 10 – 22 decembrie, BC SCM Timișoara (acasă)

Potrivit Regulamentului Specific al Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2017/18 se va juca în sistemul fiecare cu fiecare în dublă manșă. Primele două clasate între formațiile satelit se califică pentru faza semifinală, grupa valorică 1-8, unde echipele vor fi repartizate în două grupe de câte patru echipe, ținându-se cont de rezultatele înregistrate în compania aceluiași oponent din prima fază a competiției. În schimb, a 3-a clasată între formațiile satelit va juca în turneul locurilor 9-12.

Comentarii

comments