Luni (12.09) și marți (13.09), între orele 10-15, se vând bilete pentru SuperCupă la sediul CSM Oradea

Luni (12.09) și marți (13.09), între orele 10-15, se vând bilete pentru SuperCupă la sediul CSM Oradea

Luni (12.09) și marți (13.09), în intervalul orar 10-15, se vor comercializa bilete pentru SuperCupa României la baschet masculin la sediul CSM Oradea – strada Primăriei, nr. 3, la etaj. În paralel, doritorii vor putea achiziționa, în continuare, bilete online de pe site-ul www.eventbook.ro.

Evenimentul este găzduit la Arena Antonio Alexe, pe 15 septembrie (anul curent), cu începere de la ora 18:00. CSM CSU Oradea se duelează cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, în jocul de deschidere al sezonului competițional 2016/17.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea anunță, ca regulă de bază, că se vor rezerva câte două zile în cadrul cărora va comercializa bilete la sediul clubului pentru jocurile de pe teren propriu în sezonul competițional 2016/17. Aceasta va fi procedura la fiecare meci găzduit de CSM Oradea în stagiunea următoare.

În schimb, doritorii vor avea la dispoziție platforma online a partenerului – Eventbook.ro – de unde se pot achiziționa bilete la orice oră, după stabilirea datei și orei exacte de începere a fiecărui meci. Întreaga procedură de achiziționare a biletelor online este simplă și poate fi aprofundată accesând site-ul amintit. Ramintim faptul că plata la achiziția online se poate face în mai multe moduri. Este important de știut că biletul poate fi prezentat la intrarea în sală inclusiv în formă electronică (scanerele pot citi codul de bare de pe telefon sau tabletă).

Doritorii vor putea achiziționa biletele rămase nevândute în ziua meciului, de la casa de bilete a Arenei Antonio Alexe, cu două ore înaintea începerii propriu-zise a evenimentului. Dacă la sediul clubului și pe platforma online, doritorii vor avea posibilitatea să-și aleagă locul, la achiziția biletelor de la Arena Antonio Alexe această opțiune nu va fi disponibilă, cu precizarea că sectorul, rândul și locul de pe bilet trebuie respectate. Această măsură va fi aplicată pentru a evita aglomerația de la casa de bilete și pentru a scurta cât mai mult timpul de așteptare pentru intrarea în incintă.

Pe această cale anunțăm și faptul că, la accesul în incinta Arenei Antonio Alexe va exista intrare separată pentru posesorii de abonament și pentru cei care au achiziționat bilete anticipat.

___

Click AICI pentru a accesa pagina special destinată achiziției de bilete pentru SuperCupa României 2016.

Comentarii

comments