Marcatorii CSM Digi Oradea în actuala ediție a Superligii Naționale de polo

Marcatorii CSM Digi Oradea în actuala ediție a Superligii Naționale de polo
  • in

Jesse Koopman este primul jucător de la CSM Digi Oradea care a ajuns la zece goluri marcate în ediția 2017/18 a Superligii Naționale de polo. Olandezul a înscris două hattrick-uri în primele patru jocuri disputate în polo-ul românesc.

Koopman a marcat de câte trei ori în primul meci al dublei cu Corona Sportul Studențesc Brașov, respectiv în cel de-al 2-lea meci al disputei cu Rapid București. În celelalte partide disputate în compania acelorași adversari, Jesse a punctat de câte două ori. De notat că batavul a lipsit în cadrul turneului LEN Champions League, care a deschis sezonul pentru echipa de polo a Clubului Sportiv Municipal Oradea. El a fost accidentat.

Un număr de 12 jucători au marcat cel puțin o dată în actuala ediție a Superligii Naționale pentru CSM Digi Oradea. Ierarhia marcatorilor din echipa lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu este următoarea:

1. Jesse Koopman – 10 goluri
2-3. Levente Vancsik și Roland Szabo – 5 goluri fiecare
4-5. Istvan Szabo și Ramiro Georgescu – 4 goluri fiecare
6-7. Marc Roca (foto) și Nichita Ilisie – 3 goluri fiecare
8-10. Robert Gergelyfi, Viktor Kovats și Max Costa – 2 goluri fiecare
11-12. Bogdan Remeș și Cristi Dobre – 1 gol fiecare

Căpitanul echipei, Ramiro Georgescu a realizat cea mai valoroasă prestație individuală în acest sezon. El a înscris patru goluri în cel de-al 2-lea meci al dublei cu Rapid București. În cadrul aceluiași meci s-a consemnat prima dublă a mezinului echipei, Nichita Ilisie.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment