Martin Zeno a făcut deplasarea în Franța

Martin Zeno a făcut deplasarea în Franța

CSM CSU Oradea a plecat în deplasarea din Franța, pentru meciul cu Le Mans Sarthe Basket – deținătoarea cupei din Hexagon – în cursul dimineții de luni (07.11). Delegația campioanei României pentru această deplasare îl include și pe americanul Martin Zeno.

Jucătorul în vârstă de 31 ani a efectuat două zile de antrenamente cot la cot cu colegii săi, acestea fiind primele ședințe ce au cuprins contact și joc cu adversarul pentru Zeno. În prealabil, el a urmat două săptămâni de antrenamente individuale sub atenta supraveghere a preparatorului fizic Marius Marinău.

Zeno a suferit o fractură costală pe data de 6 octombrie, în timpul meciului câștigat de CSM CSU Oradea în fața campioanei Bulgariei, Lukoil Academic. Prognoza inițială cu privire la repaos a fost de șase săptămâni, însă după împlinirea primelor patru săptămâni, sportivul american a început să se antreneze la intensitate ridicată și a fost declarat apt să facă deplasarea în Franța.

Staff-ul tehnic al CSM-ului va decide înaintea partidei de marți (08.11), din cadrul etapei a 4-a în Grupa B din Basketball Champions League dacă îl va folosi pe Zeno împotriva lui Le Mans. Jucătorul este dornic să revină și a depus eforturi remarcabile în ultima perioadă pentru a scurta cât mai mult posibil perioada de absență.

Pe această cale aducem încă o dată mulțumiri întregului staff care s-a îngrijit de Zeno atât din punct de vedere medical, cât și pe parte de recuperare, respectiv menținere fizică.

Zeno va purta un echipament special de protecție sub maioul de joc. Acesta este conceput pentru a atenua contactele recepționate la corp.

Comentarii

comments