Martin Zeno a fost operat la genunchi

Martin Zeno a fost operat la genunchi

Martin Zeno a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi în cursul zilei de luni (08.01). El suferise o nouă accidentare la meciul cu CSM Steaua București, ultimul din anul calendaristic 2017.

Potrivit medicilor perioada de inactivitate a lui Zeno va fi de aproximativ patru luni. În aceste condiții, conducerea clubului și staff-ul tehnic speră ca baschetbalistul în vârstă de 32 ani să revină în playoff-ul campionatului.

Zeno a început sezonul 2017/18 cu o accidentare la genunchi. Aceasta s-a consemnat în partida cu Balkan Botevgrad, pe data  20 septembrie 2017, în prima manșă a turului preliminar din FIBA Europe Cup. Atunci, în urma analizelor medicale efectuate și a consoltării opiniilor mai multor medici, s-a decis asupra unui program de recuperare fără intervenție chirurgicală.

Jucătorul american a revenit pe parchet în data de 17 decembrie 2017, dar a suferit o accidentare la genunchi, în altă zonă, pe 28 decembrie. El a jucat trei meciuri, accidentându-se în cel din urmă, CSM CSU Oradea câștigănd toate cele trei jocuri cu Z pe teren. Este vorba despre duelurile cu BCM U FC Argeș Pitești (deplasare), Timba Timișoara și CSM Steaua București (ambele acasă).

În 20:44 minute pe meci, Zeno are medii statistice de 11.7 puncte, 2.7 pase decisive, 2.3 recuperări, 1.3 intercepții și 1.0 posesii pierdute pentru 12.0 la eficiență. El a are procentaje de 55% la trei puncte, 50% la două puncte și 75% la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment