Martin Zeno a revenit pe parchet după o absență de mai bine de o lună

Martin Zeno a revenit pe parchet după o absență de mai bine de o lună

Martin Zeno a revenit pe parchet după o absență de mai bine de o lună. Americanul a jucat pentru CSM CSU Oradea în partida pierdută cu Le Mans Sarthe, în etapa a 4-a din sezonul regulat al Basketball Champions League, scor 61-72.

Zeno a bifat 25 minute de joc, perioadă în care a contribuit cu 12 puncte. El a avut 3/10 la aruncările de două puncte, 1/3 de pe semicerc, respectiv 3/4 la linia de pedeapsă. Americanul a bifat 7 recuperări (2 ofensive), 2 pase decisive, pierzând posesia mingii o dată și a terminat cu 10 la eficiență și -6 la +/-.

Acesta a fost primul meci pentru Martin Zeno în grupele Basketball Champions League. El a jucat patru partide în această competiție în fazele preliminare. Astfel, la ora actuală, după cinci partide disputate, Zeno are medii statistice de 13.8 puncte, 6.4 recuperări (1.2 ofensive), 3.2 pase decisive și 1.0 intercepții cu 1.8 posesii pierdute în 29.1 minute pe partidă. El are un indice de 15.6 la eficiență, cu 5.0 la +/-.

De notat că Zeno a absentat la meciurile cu Pinar Karsiyaka, Maccabi Rishon și Avtodor Saratov. În plus, americanul a absentat de la mai multe meciuri din campionatul României.

Foto: Basketball Champions League

Comentarii

comments

Attachment

zeno