Martin Zeno a suferit o accidentare

Martin Zeno a suferit o accidentare

Martin Zeno, component al echipei CSM CSU Oradea, a suferit o accidentare în timpul meciului desfășurat joi (06.10), la Arena Antonio Alexe, contând pentru cel de-al 2-lea tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2016/17. Americanul a fost transportat la spital imediat după încheierea meciului pentru investigații amănunțite.

S-a constatat că Zeno are o fractură costală, iar în urma impactului i-a fost afectată funcționalitatea unui plămân. Astfel, medicii au efectuat o puncție.

În prezent starea medicală a lui Martin Zeno este stabilă. El va trebui să facă repaos pentru o perioadă. Acest gen de leziuni costale au o perioadă de vindecare de aproximativ 4-6 săptămâni.

Pe această cale transmitem mulțumiri personalului medical care s-a îngrijit de jucătorul echipei noastre. Totodată mulțumim în numele sportivului pentru toate mesajele de susținere și gândurile bune venite din partea suporterilor.

Îi urăm însănătoșire grabnică lui Zeno, un sportiv nu doar extrem de valoros, dar și foarte dedicat activității sale. Avem convingerea că el va reveni rapid pe parchet și va fi la fel de util echipei cum a fost în câștigarea titlului național și în calificarea pentru grupele Basketball Champions League.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

zeno