Martin Zeno, liderul statistic al echipei la Galați

Martin Zeno, liderul statistic al echipei la Galați

Martin Zeno a fost principalul remarcat al CSM CSU Oradea în meciul pierdut la Galați, scor 65-67, în etapa a 11-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Americanul a fost principalul remarcat al roș-albaștrilor la eficiență, puncte, pase decisive și minute de joc.

În 34 minute și 35 secunde de joc, Zeno a totalizat 16 puncte. El a terminat cu 5/12 la aruncările din acțiune și 5/5 la linia de pedeapsă. De asemenea, Martin a adăugat 5 pase decisive, 4 recuperări, o intercepție și un capac pentru 18 la eficiență. Z a înscris ultimele șapte puncte ale echipei orădene și este cel care a restabilit egalitatea la 65 cu 15 secunde înainte de finalul partidei.

În șase partide disputate în actuala ediție de campionat, Zeno are medii statistice de 17 puncte, 5.2 pase decisive, 4.5 recuperări, 1.3 intercepții și 0.7 capace pentru 19.3 la eficiență în aproape 32 minute pe partidă. El are 53% la aruncările de două puncte, 31% de pe semicerc și 77% la linia de pedeapsă.

Zeno este liderul echipei în actuala ediție LNBM la eficiență, puncte, pase decisive, faulturi obținute și aruncări libere executate și marcate. El a jucat în doar șase din totalul de zece partide ale CSM-ului.

Comentarii

comments