Martin Zeno, providențial pe final de meci în Champions League

Martin Zeno, providențial pe final de meci în Champions League

Martin Zeno a fost principalul marcator al echipei în victoria cu Maccabi Rishon LeZion, contând pentru etapa a 9-a din sezonul regulat al Basketball Champions League. CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 69-64.

Titularizat la poziția 3, Zeno a avut 36 minute și 13 secunde de joc, perioadă în care a contribuit cu 18 puncte. El a avut 7/18 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. Americanul a adăugat 3 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și un capac. Extrema CSM-ului a încheiat cu 13 la eficiență și 4 la +/-.

Zeno s-a evidențiat pe final de meci, atunci când a înscris 9 puncte – adică jumătate din totalul punctelor sale în acest meci – în cadrul parțialului de 16-4 cu care Oradea s-a impus. El a reușit și mai multe recuperări, o intercepție, respectiv un capac în ultimele șase minute și jumătate ale confruntării.

Americanul de la CSM CSU Oradea s-a remarcat încă o dată pe final de meci echilibrat. El a contribuit în ambele faze ale jocului și a avut realizări deosebit de importante, cu grad ridicat de dificultate, izbutite în momente de presiune maximă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

zeno