Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 va fi proiectat pe un ecran uriaș în Piața Unirii

Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 va fi proiectat pe un ecran uriaș în Piața Unirii

Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 va putea fi urmărit în transmisiune directă prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni în Piața Unirii din Oradea. Confruntarea dintre CSM Steaua EximBank și CSM CSU Oradea, programată a se desfășura marți (12.06), cu începere de la ora 20:00.

Iubitorii baschetului din Oradea, suporterii CSM CSU Oradea, sunt așteptați cu drag în Piața Unirii în cursul serii de marți (12.06), la ora 20:00, unde vor putea urmări împreună un meci extrem de important în cursa pentru titlul naționa. Meciul se va disputa la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din capitală.

Reamintim că și cu ocazia finalei LNBM din sezonul 2015/16, disputată între CSM CSU Oradea și BC Mureș, iubitorii baschetului din Oradea au avut posibilitatea să urmărească jocurile de la Tîrgu Mureș pe un ecran uriaș amplasat în aceeași locație din centrul municipiului Oradea.

Notă
Meciul 3 al finalei LNBM 2018, ce opune pe CSM Steaua EximBank București și CSM CSU Oradea, programat a se desfășura duminică (10.06), ora 18:00, nu va putea fi proiectat în Piața Unirii întrucât locația este ocupată de un alt eveniment, rezervat cu câteva luni în urmă.

Atât Meciul 3, cât și Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18, programate a se desfășura la București în datele și la orele amintite mai sus, sunt transmise în direct la DigiSport.

Foto: Ovi Pop

Comentarii

comments