Meciul cu BC CSU Sibiu a fost decalat cu două zile

Meciul cu BC CSU Sibiu a fost decalat cu două zile

CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu au ajuns la un acord cu privire la reprogramarea meciului contând pentru etapa a 14-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Acesta se va desfășura cu două zile mai târziu decât la data inițial stabilită.

Meciul se va desfășura la Arena Antonio Alexe pe data de 30 decembrie anul curent, într-o zi de vineri. Ora de începere a partidei se va stabili ulterior, funcție de posibilitățile DigiSport de a introduce jocul în grila proprie de programe.

Vom reveni cu informația exactă referitor la ora de începere a meciului, precum și cu anunțul în ceea ce privește începerea vânzării online a biletelor pentru acest joc.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea – inițiatoarea ideii de programare a meciului pe 30 decembrie, cu scopul de a oferi sportivilor câteva zile de odihnă după un număr de 27 meciuri oficiale, ce au cuprins deplasări în opt țări, pe parcursul ultimelor trei luni, urmând ca apoi să revină cu programul infernal, ce va cuprinde alte 15-17 jocuri până la data de 22 februarie 2017 – transmite mulțumiri clubului sibian pentru înțelegerea de care a dat dovadă prin acceptarea solicitării de decalare a jocului cu două zile.

Comentarii

comments