Meciul cu Politehnica Iași se va disputa la Galați

Meciul cu Politehnica Iași se va disputa la Galați

CSM CSU Oradea și Politehnica Iași au ajuns la un acord pentru disputarea meciului din cadrul etapei a 14-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 pe teren neutru, însă organizator va fi echipa moldavă. Partida se va desfășura sâmbătă (13.01), la Sala Sporturilor Dunărea din Galați. Ora de începere a partidei va fi stabilită ulterior.

Sala Polivalentă Iași este supusă unor lucrări de amenajara la suprafața de joc pentru a putea fi omologată de către Federația Română de Baschet cu scopul de a putea fi găzduite meciuri la nivel de Liga Națională. În aceste condiții, până la finalizarea lucrărilor, echipa din Iași a optat pentru disputarea jocurilor în altă locație. Cele două cluburi amintite au convenit să dispute meciul la Sala Sporturilor Dunărea din Galați.

Cel mai probabil meciul de la Galați nu va fi televizat. Vom reveni cu amănunte dacă intervine o modificare în acest sens.

În tur, la Arena Antonio Alexe, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 101-67.

Până la meciul cu Politehnica Iași, CSM CSU Oradea are programat jocul cu BC CSU Sibiu, din data de 4 ianuarie, ora 18:00, la Sala Transilvania din Sibiu, precum și meciul cu Dinamo București, din data de 8 ianuarie, ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Ambele jocuri vor fi transmise în direct la DigiSport.

Comentarii

comments