Meciul dintre BC Prievidza și CSM CSU Oradea nu va fi televizat

Meciul dintre BC Prievidza și CSM CSU Oradea nu va fi televizat

Meciul dintre BC Prievidza și CSM CSU Oradea, contând pentru manșa a 2-a din primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2016/17 nu va fi televizat. Acest lucru se datorează faptului că nicio televiziune locală nu va produce transmisia jocului. Prin urmare, jocul nu este transmis nici online.

Potrivit informațiilor obținute de la oficialii clubului slovac, se pare că BC Prievidza nu are un contract de cesiune a drepturilor TV semnat pentru jocurile din tururile preliminare ale Basketball Champions League. Totodată, ni s-a comunicat că întregul costul al producției, închirierii și transportării carului de transmisie, cu echipajul specializat, ar trebui suportat de către clubul organizator. Lucru care se ridică la o sumă foarte mare, pe care BC Prievidza nu o are bugetată.

În cazul în care intervine o modificare de ultim moment, vom anunța acest lucru pe cale oficială.

Prin urmare, jocul nu va fi televizat. Pe această cale transmitem suporterilor echipei CSM CSU Oradea să acceseze site-ul oficial al competiției – www.basketballcl.com – pentru a urmări transmisiunea play-by-play (fază cu fază) în regim text și statistică grafică. De asemenea, îi vom ține la curent pe suporteri prin intermediul paginii oficiale de facebook CSM Oradea, cu imagini și desfășurarea evenimentelor de la fața locului.

Comentarii

comments

Attachment

1