Memorialul Antonio Alexe 2016 în sprijinul lui Andreas Dominic

Memorialul Antonio Alexe 2016 în sprijinul lui Andreas Dominic

CSM Oradea se implică în soarta lui Andreas Dominic. Tânărul în vârstă de patru anișori în sprijinul căruia îi invităm pe toți orădenii cu inimă.

În perioada 8-10 septembrie anul curent, cu ocazia turneului memorial Antonio Alexe, eveniment organizat la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura o acțiune caritabilă în sprijinul băiețelului diagnosticat cu dipareză mixtă. Cu această ocazie vă invităm să faceți un nou efort de donație în sprijinul acestui tânăr orădean ce a înregistrat progrese spectaculoase, dar care necesită continuarea ședințelor de terapie. Suntem convinși de faptul că însuși Toni Alexe ar face eforturi ieșite din comun pentru a ajuta un copilaș să aibă parte de o tinerețe și o viață normale, așa cum merită orice ființă umană.

Astfel, cu ocazia evenimentului amintit, în toate cele trei zile de competiție, pe holul de la intrarea în Arena Antonio Alexe va fi amplasată o urnă unde sunteți rugați să donați o sumă de bani menită să îl ajute pe Andreas Dominic.

Știm că iubiți baschetul și știm că iubiți echipa noastră. Andreas Dominic are un “meci” mai greu și mai important decât oricare provocare pe care CSM CSU Oradea o poate întâmpina pe parchet. Haideți să-l ajutăm așa cum putem și cât putem. Mulțumim tuturor celor care doresc să îl sprijine pe Andreas Dominic!


3

____

Mesajul părinților lui Andreas Dominic:

“PENTRU CA SUNT MIC ,DAR PUTERNIC,PENTRU CA INCA NU POT SA MERG DAR PROMIT SA O FAC!
PENTRU CA ACUM AM INVATAT SA SPUN PRIMELE CUVINTE TE ROG SA MI FII ALATURI!

Andreas este un copil minunat si mult dorit de noi in varsta de 4 ani. Pot spune cu toata convingerea ca este minunea noastra cat si a medicilor si a terapeutilor deoarece desi progreseaza incet progresele lui sunt CALITATIVE.

Andreas a suferit la nastere o hipoxie (lipsa de oxigen timp de 20 minute) din cauza careia sufera de paralizie cerebrala. Practic paralizia cerebrala i-a afectat centrii nervosi responsabili pentru coordonarea miscarilor(copilul ne fiind afectat cognitiv)

In prezent Andreas face 4, 5 terapii zilnice in Oradea si Ungaria, dar pentru ca evolutia lui sa fie mai rapida trebuie sa-l ducem la clinici de recuperare din strainatate unde se pot obtine rezultate impresionante cu multa munca din partea lui. In luna Septembrie il vom duce la Barcelona la clinica de recuperare Essentis unde costruile treatamentului drumului si al cazarii ajung la 4.500 euro pe 2 saptamani. In decembrie avem programare la aceasi clinica de recuperare, dar din pacate nu avem inca fondurile necesare pentru a-l duce pe Andreas. Programarile sunt facute cu un an de zile inainte deoarece clinica este foarte aglomerata! Andreas are nevoie de o recuperare mai intensa deoarece la inceputul anului 2017, Andreas urmeaza sa aiba o interventie chirurgicala la picioruse care il va ajuta in evolutia lui.

Anul trecut in decembrie ati fost minunati si ati fost alaturi de copilul nostru, iar la unul din meciurile sustinute de echipa oradeana, CSM CSU s-a permis intrarea libera, oamenii avand posibilitatea sa faca donatii in locul biletului de intrare. Acesti bani i-ati donat pentru terapiile lui Andreas, iar pentru asta va multumim din suflet inca o data! Din decembrie anul trecut Andreas a evoluat foarte frumos, iar mai jos va atasez 4 evaluari facute acum de catre cativa din terapeutii lui Andreas.

Evaluari (click pentru descărcare)

Avem mare nevoie de sprijunul dumneavoastra pentru a putea ajunge in Decembrie cu Andreas la Barcelona la recuperare!

Toate aceste terapii de la Barcelona impartasesc si aplica terapeutic princpiul plasticitatii creierului tintind spre o recuperare vizuala motric grosiera cognitiva si a limbajului.

Va multumim pentru orice sprijin si gand bun!”

Parintii Tiberiu si Loredana

Comentarii

comments

Attachment