Memorialul “Ille Cornelia” – ediția a 7-a

Memorialul “Ille Cornelia” – ediția a 7-a

Memorialul “Ille Cornelia” – ediția a 7-a se va desfășura în perioada 2-3 iunie 2018 la Oradea. Evenimentul este organizat în colaborare de Federația Română de Scrimă, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor, respectiv CSM Oradea. Acesta va avea loc la Era Shopping Park Oradea (Calea Aradului nr.82 – ieșirea din Oradea spre Arad).

Concursul este destinat următoarelor categorii de vârstă:

– 15 ani (categoria novice, născuți după anul 2003)
– 13 ani (categoria kids, născuți după anul 2005)
– 11 ani (categoria minikids, născuți după anul 2007)
– 9 ani (categoria începători, născuți după anul 2009)

Se vor desfășura întreceri în probele de spadă masculin și feminin, individual. Va fi respectat regulamentul Federației Române de Scrimă. De asemenea, echipamentul de concurs este cel prevăzut de regulamentul FR Scrimă.

La fiecare categorie de vârstă se va organiza un tur de grupe, din care nu este eliminat niciun sportiv. Ulterior se vor desfășura faze eliminatorii până la stabilirea câștigătorului. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sistemul de desfășurare al competiției în funcție de numărul participanților.

Organizatorii vor acorda următoarele premii: diplome, medalii primilor opt clasați, cupe sportivilor clasați pe podium la fiecare categorie, respectiv voucher de cumpărături la Era Shopping Park (în valoare de 100 lei pentru locul 1, 50 lei pentru locul 2, 25 lei pentru locul 3).

Programul memorialului

Sâmbătă – 2 iunie
Ora 9.00, categoria 11 ani
Ora 12.00, categoria 15 ani

Duminică – 3 iunie
Ora 9.00, categoria 9 ani
Ora 12.00, categoria 13 ani

Cheltuielile de transport, cazare și masă vor fi suportate de către cluburile participante. Cheltuielile de organizare, arbitraj și premii sunt suportate de către sponsori și organizatori, similar asistenței medicale.

La eveniment va fi prezentă și vicecampioana mondială de junioare, orădeanca Bianca Benea

Comentarii

comments

Attachment