Mesaj de Ziua Națională din partea președintelui CSM Oradea

Mesaj de Ziua Națională din partea președintelui CSM Oradea

Președintele CSM Oradea, domnul Șerban Sere, a dorit să transmită un mesaj românilor, indiferent de culorile echipelor de club pe care le susțin, cu ocazia aniversării a 99 ani de la Marea Unire:

“Mă adresez tuturor celor care sunt și se simt români. Astăzi sărbătorim cu toții un moment important, pentru care strămoșii noștri s-au luptat în secolele trecute și care a devenit o realitate pe 1 decembrie 1918.

Aniversăm 99 ani de la Marea Unire și consider că este un moment oportun, indiferent de simpatii și de vârstă, să le mulțumesc tuturor românilor pasionați de sport pentru sprijinul pe care ei îl oferă prin faptul că urmăresc activitatea sportivă din țara noastră. Reprezentați o parte esențială a mișcării sportive, ea nefiind aceeași dacă publicul și suporterii nu ar exista. Cu toții ne dorim ca activitatea sportivă din țara noastră să evolueze și să atingă cele mai înalte culmi ale performanței. Le mulțumesc tuturor care se încadrează în această categorie și îi rog să rămână fideli noțiunii de iubitori ai sportului.

La Mulți Ani, români! La Mulți Ani, România!”

Comentarii

comments