Miha Zupan și CSM Oradea în direct în Slovenia

Miha Zupan și CSM Oradea în direct în Slovenia

Miha Zupan este un jucător care prezintă interes în țara sa natală, Slovenia. Jucătorul în vârstă de 32 ani, component al CSM CSU Oradea de la 1 ianuarie anul curent, va putea fi urmărit într-o transmisiune în direct de către compatrioții săi.

Reprezentanții TIPK TV, în colaborare cu DigiSport – deținătorul drepturilor TV pentru Liga Națională de baschet masculin, vor oferi transmisiunea în direct a meciului dintre CSM CSU Oradea și CSU Atlassib Sibiu. Partida contează pentru etapa a 22-a din sezonul regulat și se va desfășura sâmbătă (13.02), cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe.

TIPK TV este un post destinat special persoanelor cu deficiențe de auz. Activitatea lui Miha Zupan, unul dintre cei mai de succes oameni cu deficiență de auz în sportul profesionist și un veritabil ambasador al persoanelor cu această deficiență, a fost monitorizată de TIPK TV în ultimii cinci ani. Reprezentanții postului sloven au contactat conducerea CSM Oradea și pe cea a DigiSport în vederea unei colaborări internaționale care va permite compatrioților lui Zupan să-l vadă jucând în meciul amintit.

Echipa TIPK TV va realiza și un reportaj despre Miha Zupan și CSM Oradea. Acesta va conține interviuri și declarații ale antrenorilor și jucătorilor echipei orădene și ale lui Miha.

De notat faptul că în lotul echipei orădene se regăsesc alți doi jucători cunoscuți publicului pasionat de baschet din Slovenia. Este vorba despre pivotul Salih Nuhanovic, originar din Slovenia, respectiv despre Uros Lucic, sportiv sârb devenit de trei ori campion al Sloveniei de-a lungul carierei. Și ei vor fi parte din reportajul realizat de TIPK TV.

Totodată, la partida amintită vor fi prezenți aproximativ zece suporteri ai lui Miha, la rândul lor cu deficiență de auz, originari din Slovenia.

Informația a fost anunțată și pe site-ul www.tipk.si.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment