Mihai Lungu – Zoltan Christian Tesari au câștigat Campionatul Național de tenis în sală la U14 masculin în proba de dublu

Mihai Lungu – Zoltan Christian Tesari au câștigat Campionatul Național de tenis în sală la U14 masculin în proba de dublu

Tandemul Mihai Lungu – Zoltan Christian Teszari a cucerit titlul național la tenis dublu masculin sub 14 ani în sală. Evenimentul s-a desfășurat la București, între 7 și 13 ianuarie anul curent.

Cotați drept cap de serie numărul 3, cei doi tenismani de la CSM Oradea au obținut victorii simetrice în primele două tururi ale competiției, 6-1 și 7-5, calificându-se în penultimul act. Aici, Lungu și Teszari s-au duelat cu Alin Fătu și Andrei Voican, cap de serie numărul 2. A fost un meci deosebit de echilibrat, lucru ilustrat de scorul pe seturi: 6-4, 5-7, 10-6.

Sportivii de la CSM Oradea au învins în finală tandemul Alexandru Giurea – Eric Verdeș cu 7-6 și 6-4. Astfel, Lungu și Teszari au câștigat Campionatul Național Indoor U14 masculin în proba de dublu.

Mihai Lungu a avut un parcurs impresionant și în proba de simplu U14 masculin. Pornit drept cap de serie numărul 7, acesta s-a calificat în finala competiției, unde a fost învins de către Andrei Voican, de la CS Târgoviște. Scorul pe seturi a fost de 7-5, 6-1.

Floriana Popovici, legitimată la CSM Oradea, a fost semifinalistă în proba feminină de simplu, cât și de dublu la CNI U14. Ea a jucat alături de Crissy Tudora, de la CSȘ Mircea Eliade București, în proba de dublu.

Comentarii

comments