Modificări în programul echipei satelit

Modificări în programul echipei satelit

Retragerea echipei BCM Olimpic Baia Mare, inclusiv cu formația satelit, a condus la modificări în programul fazei a 2-a în Liga 1 la baschet masculin – ediția 2016/17. BC SCM 2 Timișoara promovează în grup principală a fazei semifinale, iar grupa de recalificare cuprinde doar patru echipe.

CSM CSU 2 Oradea face parte din grupa de recalificre a fazei semifinale din Liga 1 masculin pentru echipe satelit. Din aceasta mai fac parte SCM U 2 Craiova, Phoenix 2 Galați și BC Mureș 2. De notat că echipa antrenată de Valeria Scheiner și Alin Cureș a jucat deja în compania lui BC Mureș 2 în prima fază a competiției. Acele rezultate (91-75 și 88-71, ambele în favoarea mureșenilor) se contabilizează și în grupa de recalificare.

Prin urmare, CSM CSU 2 Oradea are un bilanț general de 0-2 în grupa de recalificare. Programul echipei în continuare este următorul:

Duminică (12.03), SCM U Craiova vs CSM CSU 2 Oradea
Duminică (19.03), CSM CSU 2 Oradea vs Phoenix 2 Galați
Duminică (07.05), CSM CSU 2 Oradea vs SCM U Craiova
Duminică (14.05), Phoenix 2 Galați vs CSM CSU 2 Oradea

Câștigătoarea grupei de recalificare se califică pentru turneul final al echipelor satelit, alături de primele trei clasate în faza semifinală, conform Regulamentului Specific al Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2016/17.

Comentarii

comments