Momente fericite pentru ultimii trei căpitani ai echipei de baschet masculin

Momente fericite pentru ultimii trei căpitani ai echipei de baschet masculin

Ultimii trei căpitani ai echipei de baschet masculin CSM Oradea au și altceva în comun, în afara banderolei și a titlului de campioni ai României pe care l-au cucerit în urmă cu un an. Dovadă că sunt niște campioni și în afara terenului.

Este vorba despre un aspect ce nu ține direct de activitatea sportivă, având legătură cu un detaliu personal. Cei trei sunt Andrei Mandache, Rareș Pașca și Will Franklin. Un al 4-lea nu a fost căpitan de echipă la CSM, însă el a devenit campion și în Slovacia, după ce a devenit campion al României. Este vorba despre Salih Nuhanovic.

Mandache

Mandache și-a cerut iubita – Maria, totodată mama fiului său, persoana alături de care trăiește de mai mulți ani – de soție. Momentul s-a consemnat chiar pe data de 25 mai anul curent, atunci când a avut loc ultima întâlnire a echipei cu suporterii, consemnată în Parcul Brătianu din Oradea. De notat că Andrei a strâns deja cinci sezoane în două perioade, alături de CSM Oradea.

Pasca

Pașca s-a însurat la distanță de aproximativ o săptămână de la fericitul moment în care Andrei a auzit mult așteptatul da din partea persoanei iubite. Rareș s-a căsătorit cu Cristina pe data de 3 iunie, la Oradea, oraș în care și-a desfășurat ultimii șapte ani de carieră.

Franklin s-a căsătorit cu mama fiului său. Will s-a căsătorit cu Kaci, fericitul eveniment având loc pe data de 7 iulie. Will tocmai a încheiat cel de-al 5-lea sezonîn uniforma roș-albastră.

Will

Un alt campion alături de CSM Oradea s-a căsătorit în această vară. Este vorba despre pivotul sloven Salih Nuhanovic, care a devenit recent campion al Slovaciei. La rândul său, Salih a luat-o de soție pe Petra, cea care i-a dăruit o fetiță în urmă cu aproape trei ani. Nuhanovic a petrecut două sezoane la Oradea și s-a căsătorit pe data de 1 iulie anul curent.

Salih

Pe lângă jucătorii amintiți, în această vară sau chiar toamnă, o parte a suporterilor fideli, vechi susținători ai echipei de baschet masculin, au făcut sau vor face acest pas pe care sportivii enumerați l-au făcut. Nu îi vom nominaliza, însă se știu ei și le dorim toată fericirea posibilă.

Pe această cale transmitem tuturor multă fericire și cât mai multe împliniri în plan personal, dar și în tot ceea ce își propune în plan profesional.

Sursă foto: Arhive personale (Facebook)

Comentarii

comments

Attachment

Salih Will Pasca Mandache