Muhamed Pasalic a jucat meciul cu numărul 40 pentru CSM CSU Oradea în Liga Națională

Muhamed Pasalic a jucat meciul cu numărul 40 pentru CSM CSU Oradea în Liga Națională

Muhamed Pasalic a jucat meciul cu numărul 40 pentru CSM CSU Oradea în Liga Națională. Bosniacul a înregistrat acest reper în cadrul meciului pierdut de roș-albaștri la Galați, scor 89-86.

În vârstă de 30 ani, Pasalic a bifat 35 prezențe în LNBM pe parcursul sezonului 2016/17. El a jucat în toate cele cinci partide ale CSM-ului în actuala stagiune. Astfel, Muha a ajuns la un total de 40 meciuri disputate în uniforma roș-albastră la nivelul campionatului României.

Pasalic are 465 puncte marcate, incluzân 92 coșuri de trei puncte în cele 40 meciuri disputate pentru CSM în Liga Națională. Sportivul ex-iugoslav a jucat 17 meciuri în Basketball Champions League, patru în FIBA Europe Cup, două în Cupa României și unul în SuperCupa României pentru CSM CSU Oradea. Așadar, el are un număr total de 64 partide la activ pentru Leii Roșii în toate competițiile.

Pe de altă parte, în cadrul meciului de la Galați, Muha Pasalic a disputat meciul cu numărul 80 în LNBM. Asta în condițiile în care pe parcursul sezonului 2015/16, el a jucat pentru U-BT Cluj-Napoca, bifând 40 de prezențe.

În cadrul meciului de la Galați, Pasalic a avut 6 puncte, 4 recuperări, o intercepție și o posesie pierdută pentru 7 la eficiență și 6 la +/-. Muha are medii stagionale de 8.0 puncte, 3.6 recuperări și 3.0 pase decisive pentru 11.0 la eficiență și 8.2 la +/- în 24:12 minute pe meci. El are procentaje de 50% la două puncte, 53% la trei puncte și 100% la linia de pedeapsă.

De-a lungul carierei, Pasalic a acumulat experiență în țara sa natală, respectiv în Franța și Grecia. El a fost component al echipei naționale a Bosniei-Herțegovina, alături de care a participat de două ori la turneul final al EuroBasket.

Comentarii

comments