Muhamed Pasalic, cel mai productiv jucător al echipei la Craiova

Muhamed Pasalic, cel mai productiv jucător al echipei la Craiova

Muhamed Pasalic a fost principalul remarcat al CSM CSU Oradea în victoria repurtată la Craiova, în cadrul etapei a 17-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 87-82 la capătul unui meci decis în prelungiri.

“Muha” a venit de pe bancă în această patidă și a avut un impact deosebit în joc. El a fost principalul marcator al echipei cu 20 puncte marcate și cel mai eficient jucător al echipei cu un indice de 19.

În 30 minute de joc efectiv, Pasalic a totalizat 4/7 la aruncările de două puncte și 4/5 la aruncările de trei puncte. El a adăugat 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, având două posesii pierdute și a terminat cu 4 la +/-.

Pasalic are 15 partide disputate în actuala ediție de campionat și are medii statistice de 10.9 puncte, 2.4 pase decisive, 1.8 recuperări și 1.0 intercepții pentru 10.1 la eficiență cu 3.5 la +/-. De asemenea, Muhamed are procentaje de 49% la aruncările de două puncte, 46% la cele de trei puncte și 64% la linia de pedeapsă.

Acesta a fost al 2-lea meci pentru Pasalic cu cel puțin 20 puncte marcate în actuala ediție de campionat. El are nouă meciuri cu cel puțin 10 puncte înscrise. Totodată a ajuns la 39 reușite din spatele semicercului.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Pasalic