Muhamed Pasalic între remarcații CSM-ului la cea de-a 2-a victorie în grupele BaskertballCL

Muhamed Pasalic între remarcații CSM-ului la cea de-a 2-a victorie în grupele BaskertballCL

Muhamed Pasalic a avut o contribuție importantă la succesul repurtat de CSM CSU Oradea în confruntarea cu BC Khimik, din etapa a 5-a în Grupa B din Basketball Champions League. Campioana României a învins-o pe cea a Ucrainei, scor 69-66.

Bosniacul a fost titulaizat la poziția 2. El a bifat 27 minute de joc și a bifat 13 puncte. Pasalic a executat doar aruncări din spatele semicercului și de la linia de pedeapsă. Acesta a avut 3/5 de la mare distanță, respectiv 4/4 de la libere.

“Muha” a adăugat 3 recuperări și un capac, cu o posesie pierdută. El a comis patru greșeli personale și a încheiat confruntarea cu un coeficient de 14 la eficiență.

Pasalic a izbutit să marcheze câteva puncte importante în cadrul acestui meci. El a stabilit rezultatul final de la linia de pedeapsă. Totodată a fost cel de-al 6-lea meci, din nouă disputate în Basketball Champions League, în cadrul căruia numărul 22 depășește borna 10 la puncte marcate.

În vârstă de 29 ani, Pasaliv are medii stagionale de 10.7 puncte, 2.1 pase decisive, 1.7 recuperări, 0.6 intercepții și 0.8 mingi pierdute în 25.9 minute pe meci pentru 10.9 la eficiență.

Comentarii

comments

Attachment

muha