Muhamed Pasalic, principalul remarcat al CSM-ului în victoria cu Usak Sportif

Muhamed Pasalic, principalul remarcat al CSM-ului în victoria cu Usak Sportif

Muhamed Pasalic a fost principalul remarcat al CSM CSU Oradea în victoria repurtată asupra lui Muratbey Usak Sportif, în prima manșă a playoff-ului FIBA Europe Cup – ediția 2016/17. Roș-albaștrii au învins cu scorul de 82-72.

Venit de pe bancă, Pasalic a avut un impact deosebit asupra jocului. Bosniacul a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al echipei în partida desfășurată miercuri (08.02), la Arena Antonio Alexe.

În 25 minute și 15 secunde petrecute pe parchet, perioadă în care a evoluat atât la poziția 1, cât și la poziția 2, în formule alături de jucători precum Petrișor, Mirkovic, Mandache, Zeno și Nicolescu la perimetru, Muha a avut un total de 25 puncte marcate.

El a terminat cu 5/7 la aruncările de trei puncte, respectiv 2/3 la cele de două puncte, pentru un procentaj de 70% la aruncările din acțiune. Pasalic a totalizat 6/6 la linia de pedeapsă, marcând toate cele patru aruncări libere acordate în contul faulturilor tehnice dictate de arbitri împotriva formației din Turcia.

Muhamed a terminat cu 5 pase decisive, 4 recuperări (una ofensivă), fără posesie pierdută pentru 31 la eficiență.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment