Muhamed Pasalic va absenta în dubla deplasare Galați – Izmir

Muhamed Pasalic va absenta în dubla deplasare Galați – Izmir

Muhamed Pasalic nu a efectuat dubla deplasare alături de CSM CSU Oradea la Galați și Izmir. Baschetbalistul bosniac este cel mai recent nume apărut pe lista accidentaților.

Fundașul în vârstă de 29 ani acuză o problemă în zona inghinală. Pasalic s-a confruntat cu o chestiune similară la reunirea din luna august, însă atunci a reușit să treacă peste dureri și s-a pregătit cot la cot cu colegii săi. De această dată însă situația este de așa natură încât este necesară o perioadă de repaos.

Pasalic a jucat în toate meciurile oficiale susținute de CSM CSU Oradea până la această oră în sezonul 2016/17. El este unul dintre cei doar șase jucători care au fost pe parchet la toate cele 21 partide oficiale susținute de roș-albaștri până la această oră

În nouă partide disputate în Liga Națională, ex-iugoslavul are medii statistice de 10.2 puncte, 2.1 pase decisive, 1.1 intercepții și 1.0 recuperări pentru 9.6 la eficiență în 23:35 minute. “Muha” are procentaje de 52% la trei puncte, 44% la două puncte și 57% la linia de pedeapsă.

De asemenea, Pasalic are 11 jocuri în Basketball Champions League, cu medii de 10 puncte, 2.3 pase decisive, 1.5 recuperări și 0.5 intercepții în peste 25 minute pe meci. El are procentaje de 63% la două puncte, 45% la trei puncte și 85% la linia de pedeapsă.

Astfel, CSM CSU Oradea va disputa meciurile de la Galați și Izmir fără Muhamed Pasalic, Titus Nicoară și Sean Barnette. Toți absentează din cauze medicale.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

pasalic