Mulțumim – Am depășit borna 10.000 like-uri pe pagina de Facebook!

Mulțumim – Am depășit borna 10.000 like-uri pe pagina de Facebook!

Fără like-uri cumpărate și fără postări plătite, pagina de facebook CSM Oradea a depășit borna 10.000 la capitolul like-uri. Aceasta performanță a fost atinsă la distanță de șase ani de la lansare. Performanța atinsă este o dovadă clară a faptului că implicarea și atașamentul față de culorile unui club pot să producă astfel de rezultate. Este un exemplu elocvent că oameni lipsiți de orice alt interes decât cel al promovării brandului CSM Oradea pot să creeze ceva cu adevărat remarcabil.

Deschisă de doi iubitori de baschet originari din Oradea – Levente Peres și Tibor Posa, pagina a trecut prin mai multe faze de-a lungul anilor. Inițial a fost o pagină a suporterilor, pentru ca treptat să devină una oficială a echipei de baschet masculin. De altfel, trebuie să le mulțumim celor doi băieți pentru că au avut deschidere spre a permite clubului să utilizeze această pagină, lucru început în toamna anului 2012, la distanță de doi ani de la deschiderea paginii.

Printre cei care au contribuit la buna desfășurare a activității pe pagina de facebook și cărora se impune să le mulțumim pentru contribuția avută se numără Alina Rosmenteniuc, Călin Cotrău, Răzvan Chiriac și Alexandru Rad. Fără îndoială se impune să-i mulțumim în mod deosebit lui Roby Boros pentru faptul că ne furnizează fotografii și imagini video cu regularitate de la toate meciurile de pe teren propriu și de la multe dintre jocurile susținute de Leii Roșii în deplasare.

Mulțumim suporterilor și galeriei pentru că ajutorul lor este imposibil de exprimat în cuvinte. Mulțumim echipei, fără de a cărei performanțe nimic nu ar fi fost posibil. Mulțumim managementului pentru deciziile ce au ajutat la menținerea echipei în fruntea baschetului românesc atâția ani. Mulțumim staff-ului tehnic pentru că a găsit variantele de a obține atât de multe și frumoase victorii ce au atras publicul la sală și pe pagina de facebook. Mulțumim sponsorilor și partenerilor, deoarece contribuția lot este atât de importantă în atragerea numelor mari care vin să joace pentru CSM și numelor similar de mari care vin să joace în compania CSM-ului.

Lista celor care au contribuit de-a lungul anilor la creșterea paginii de facebook este mult prea lungă și ne cerem scuze față de cei pe care involuntar i-am omis. Însă cei enumerați mai sus au avut un aport consistent de-a lungul timpului.

Pagina a cuprins postări cu link către site-ul oficial, știri despre echipă preluate de pe diferite site-uri, fie locale, fie naționale sau chiar internaționale. A promovat evenimente găzduite de echipa de baschet, s-a concentrat asupra promovării imaginii clubului și acțiunilor organizate de acesta. Nu au fost omise acțiunile și realizările suporterilor și ale reprezentanților comunității locale. Nu au lipsit nici acțiunile umanitare, respectiv cele în care au fost popularizate realizările altor sportivi și echipe, în principal de baschet și nu numai, din Oradea.

Nu au lipsit discuțiile aprinse, care au ajutat la îmbunătățirea activității de organizare la nivelul clubului. De asemenea, pagina a găzduit relatări în direct de tip text sau postări video și foto, de la numeroase meciuri, conferințe de presă și alte activități în care a fost implicată echipa.

În fine, probabil cel mai fericit moment din existența de șase ani a paginii de facebook CSM Oradea s-a consemnat în data de 2 iunie 2016 și în zilele ce au urmat. A fost momentul în care baschetul orădean a urcat pe prima treaptă a ierarhiei sportului cu mingea portocalie din România.

Atingerea acestei borne este un nou prilej de satisfacție și bucurie. Este o mostră în ceea ce privește interesul extraordinar manifestat de orădeni, bihoreni, români și nu numai față de activitatea echipei de baschet CSM CSU Oradea.

Suntem conștienți de faptul că nu toate lucrurile merg ireproșabil, însă suntem aici pentru a ne îmbunătăți și îi asigurăm pe toți cei care accesează pagina de facebook că ne interesează și ne preocupă lucrurile feedback-ul venit din partea dumneavoastră. Avem dovada că ceea ce facem atrage atenția publicului, astfel încât nu putem să fim indiferenți la nevoile celor care sunt interesați de CSM Oradea și baschet.

Mulțumim tuturor celor peste 10.000 de utilizatori de Facebook care ne-au dat like paginii.

Comentarii

comments

Attachment

10000