Mulțumim Cătă, Will, Sean, Dani, Titus, Uros, Sean, Zarko, Branko și Rareș

Mulțumim Cătă, Will, Sean, Dani, Titus, Uros, Sean, Zarko, Branko și Rareș

CSM CSU Oradea mulțumește tuturor jucătorilor care au contribuit la obținerea celei de-a 4-a medalii naționale din istoria secției de baschet, respectiv la cel mai îndelungat parcurs continental din istoria sportului românesc modern (20 meciuri într-o singură campanie). Roș-albaștrii au avut un sezon competițional 2016/17 ce a cuprins un număr consistent de meciuri în cinci competiții: SuperCupa României, Basketball Champions League, Liga Națională, Cupa României și FIBA Europe Cup.

Pe această cale, ținem să le mulțumim următorilor jucători: Cătălin Petrișor, Will Franklin, Sean Barnette, Dani Tămășdan, Titus Nicoară, Uros Lucic, Sean Denison, precum și lui Zarko Comagic, Branko Mirkovic și Rareș Pașca. Majoritatea acestor jucători au contribuit consistent la scrierea unor pagini deosebit de importante pentru istoria clubului și pentru cea a baschetului orădean, atât pe plan național, cât și internațional. Prin urmare, se cuvine să îi cinstim și să le subliniem aportul, meritul și efortul depuse în uniforma roș-albastră, pentru CSM, suporterii săi și Oradea.

Profesionalismul și contribuția fiecăruia dintre acești jucători a contat decisiv în parcursul echipei în sezonul 2016/17, CSM-ul atingând două noi borne importante. Este vorba despre cea de-a 2-a medalie de bronz din istoria clubului și a 4-a medalie națională, respectiv un parcurs lung și care a făcut ca numele orașului Oradea să fie rostit în alte zece țări europene, incluzând unele extrem de dezvoltate din punct de vedere baschetbalistic.

Urăm mult succes tuturor acestor jucători și oameni, în tot ceea ce urmează să întreprindă pe viitor. Fie că vorbim despre continuarea activității baschetbalistice din postura de jucători, ori că o vor face din alte posturi. De asemenea, urăm cât mai multe satisfacții în plan personal.

Totodată, aducem mulțumiri lui Andrei Mandache, Muhamed Pasalic, Martin Zeno, Bobe Nicolescu, Sergiu Pop, respectiv Bogdan Țîbîrnă pentru aportul avut în ultimul sezon competițional. Acești sportivi vor continua activitatea alături de CSM CSU Oradea și în sezonul 2017/18. Noul sezon competițional cuprinde provocări în FIBA Europe Cup, Liga Națională și Cupa României.

Alături de ei, la echipa roș-albastră au venit Obie Trotter, Goran Gajovic, Nemanja Milosevic, Lucian Țîbîrnă, Darius Meluț, Pedja Stamenkovic și Arturas Valeika. În plus, la CSM a revenit Basti Ionescu, cel care a petrecut ultimul sezon și jumătate sub formă de împrumut la alte echipe din România. Le urăm tuturor bun venit și mult succes în noul sezon competițional.

Comentarii

comments