Mulțumim, Gavella!

Mulțumim, Gavella!

Trăim cei mai frumoși ani ai baschetului orădean. Ne bucurăm de fiecare clipă, trăim fiecare moment și avem emoții la fiecare veste. Ceea ce acum câtiva ani însemna doar o echipă de baschet, acum a devenit vibrația întregului oraș. Această stare de spirit se datorează sinergiei care s-a creat în relația celor 3S (Sportivi, Suporteri și Sponsori)!

Din această ultimă categorie, cea a sponsorilor, face, sau, mai bine zis, a făcut parte și compania Gavella, unii dintre cei ce au pus umărul, încă de la început, la fundația celei mai frumoase echipe a sportului orădean. Au fost 8 ani în care am construit pe baze solide, o perioadă în care am realizat cele mai frumoase performanțe și an de an ne-am dorit din ce în ce mai mult. Ne-am bucurat întâi pentru medalii, pentru trofee, iar după ce am cucerit România, tot împreună am cucerit și Europa! Dar, cu siguranță, cea mai mare bucurie a fost aceea de a ne bucura de baschet împreună cu alți 5.000 de orădeni în Piața Unirii.

Fiindcă acea seară nu a fost neapărat despre câștigarea unui trofeu, ci despre un oraș unit și fericit prin baschet. A fost seara când suporteri, sportivi, oficiali și sponsori am zâmbit împreună. Și asta a fost cea mai mare realizare! O realizare și o trăire pe care ne dorim s-o mai experimentăm, o împlinire a dorințelor tuturor celor ce au crezut în acest proiect. Printre aceștia se cuvine să-l menționăm pe Dl. Gheorghe Vajai, creatorul companiei Gavella, un fost jucător de baschet și un mare susținător al sportului!

Ne întristează decizia domnului Vajai de a nu mai continua proiectul CSM Oradea. Știm că pierdem un prieten drag și un partener important al echipei. Dar sperăm să nu pierdem în domnia sa un suporter al echipei,  fiindcă îl așteptăm în continuare alături de noi, acolo unde se simte bine – în mijlocul „Leilor Roșii”!

Pentru tot sprijinul acordat în toți acești ani, pentru sfaturile înțelepte pe care ni le-ați oferit și pentru modul în care dovediți că iubiți sportul, mulțumim, Domnule Vajai!

Desigur, nu e un moment pe care să ni-l fi dorit, dar vrem să-i asigurăm pe suporterii noștri că, în continuare, vom încerca să fim la fel de buni și la fel de motivați în a face performanță. Știm că sunteți nerăbdători să vedeți garnitura cu care vom ataca noul sezon, dar știm și că așteptarea merită! Cât de curând vom anunța noutăți din viața echipei și o parte dintre viitorii eroi ai Arenei Antonio Alexe, jucători pe care îi veți ajuta să dea 110% din potențialul lor, așa cum numai voi știți s-o faceți!

ONE CITY, ONE TEAM!

Comentarii

comments

Attachment