Mulțumim!

Mulțumim!

Baschetul orădean a oferit și s-a bucurat de satisfacții în ultimii ani. CSM CSU Oradea a cunoscut o spectaculoasă ascensiune, aceasta bucurându-se de interesul tot mai mare al publicului.

Pe parcursul acestor ani au fost mai multe situații în care baschetul a atras publicul spre Arena Antonio Alexe. Uneori, chiar dacă ne-am fi dorit să le facilităm acest lucru, sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru a-i putea găzdui pe toți cei care au dorit să fie lângă echipa orădeană la marile evenimente baschetbalistice. Baschetul i-a cucerit pe orădeni, iar aceștia nu s-au sfiit să-și manifeste recunoștința pentru frumusețea, eleganța, inteligența și spectaculozitatea pe aceast această disciplină sportivă le oferă.

După performanța câștigării primului trofeu din istorie, respectiv a disputării de două finale într-un singur sezon competițional, CSM CSU Oradea are un nou motiv de mândrie. După încheierea zilei de lucru din 29 august, secția de baschet va avea un număr record de spectatori abonați în sezonul competițional 2016/17. Peste 220 abonamente vândute într-o singură zi, respectiv un total ce a atins deja 400 de posesori de abonamente, reprezintă performanțe notabile.

Pe această cale, dorim să transmitem un mesaj de mulțumire și apreciere față de toți cei care au ales să-și manifeste atașamentul, bucuria, interesul și respectul față de baschet, respectiv față de CSM CSU Oradea. Mulțumim tuturor celor care au optat pentru a fi alături de echipă pe tot parcursul sezonului următor. Îi asigurăm pe ei, precum și pe toți cei care doresc să fie lângă echipă în viitorul apropiat și mai îndepărtat, de faptul că interesul și atașamentul oamenilor față de echipă reprezintă un motiv suplimentar de motivație pentru toți cei care se ocupă de destinele clubului.

Procesul de comercializare al abonamentelor continuă după următorul program:

Marți (30.08) între orele 15 și 19.
Miercuri (31.09) între orele 10 și 15.
Joi (01.09) între orele 10 și 15.
Vineri (02.09) între orele 9 și 13.

Abonamentele se pot achiziționa la sediul CSM Oradea, amplasat pe strada Primăriei, Nr. 3, la etaj.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

Comentarii

comments