Nemanja Barac va juca în Meciul 3 al seriei dintre CSM CSU Oradea și Phoenix Galați

Nemanja Barac va juca în Meciul 3 al seriei dintre CSM CSU Oradea și Phoenix Galați

Nemanja Barac va juca primul său meci pentru CSM CSU Oradea după o perioadă de mai bine de o lună în care nu a evoluat în culorile clubului. El urmează să evolueze la confruntarea cu Phoenix Galați, programată duminică (24.04), ora 19:00, la Sala Sporturilor Dunărea, contând pentru primul tur al playoff-ului Ligii Naționale.

În vârstă de 26 ani, Nemanja va fi înscris pe foaia oficială a Meciului 3 din seria amintită de playoff. El a jucat ultima dată în echipamentul roș-albaștru pe 13 februarie, anul curent, la confruntarea cu CSU Atlassib Sibiu, din ultima etapă a primei faze în sezonul regulat.

Barac a disputat 17 meciuri în Liga Națională a României, având medii statistice de 7.4 punct, 4.4 recuperări, 1.8 pase decisive și 0.9 intercepții pentru 8.9 la eficiență în 20:13 minute pe meci. El a avut procentaje de 56% la aruncările de două puncte, 15% la trei puncte și 58% la linia de pedeapsă.

Sportivul ex-iugoslav va încerca să acopere absența lui Radovan Markovic, a cărui accidentare la genunchi a pus întreaga echipă în mare dificultate. Chiar dacă are un profil diferit, Nemanja este un jucător cu potențial și de a cărui servicii este nevoie în angrenajul echipei.

Comentarii

comments

Attachment