Nemanja Milosevic a fost liderul preliminariilor FIBA Europe Cup 2017/18 la eficiență și puncte

Nemanja Milosevic a fost liderul preliminariilor FIBA Europe Cup 2017/18 la eficiență și puncte

Nemanja Milosevic a fost cel mai eficient jucător și cel mai bun marcator al preliminariilor FIBA Europe Cup. Baschetbalistul muntenegrean al CSM CSU Oradea a avut medii de 30.0 la eficiență, respectiv 25.5 puncte marcate pe partidă în dubla cu Balkan Botevgrad.

Sportivul în vârstă de 30 ani, înalt de 2.04 metri, ce evoluează la poziția 4, a avut o medie de 10.0 recuperări pe partidă. Nemanja s-a situat pe locul al 2-lea în ierarhia celor mai buni recuperatori ai competiției în fazele preliminare. Milosevic a realizat două double-double-uri în tot atâtea partide disputate în FIBA Europe Cup – ediția 2017/18. Totodată, cu cele 36 puncte înscrise în singurul meci de cupe europene desfășurat la Arena Antonio Alexe în sezonul actual, Milosevic a stabilit recordul stagional pentru un jucător la capitolul puncte marcate într-un singur meci.

Reamintim că Milosevic a fost liderul CSM-ului la eficiență, puncte, recuperri și minute de joc în meciul cu BC CSU Sibiu, din etapa inaugurală a Ligii Naționale – ediția 2017/18. Ex-iugoslavul a contabilizat 16 puncte, 8 recuperări și 17 la eficiență în 32 minute de joc. A fost primul meci disputat de Milosevic în LNBM după o absență de doi ani din această competiție, perioadă în care a evoluat în Italia, Liga VTB și Franța.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments